© 2017 VIDAFITNESS Design Jonnadesign

Christina Johansen

Christina har drevet med Zumba siden 2009.
Ble instruktør i 2010.
Tidligere trent barn (6-8år) i turning.
Siste årene hatt fokus på styrketrening rettet mot fitness. 
Har mål om at timene skal være så givende at man glemmer at man trener, men har det gøy å danser i en time og at alle er svette, glade og slitene når timen er ferdig. 

Maja Solfjeld

Aktiv jente fra Oslo, som er glad i fysisk aktivitet, både på treningssenter og ute i norsk natur. Hun er utdannet gruppeinstruktør hos Elixia i 2011, og personlig trener hos AFPT (akademiet for personlig trening). idrettsbakgrunn: Fotball og langrenn Gruppetimer: Sykkel, løping, styrke, bootcamp, TRX, Core.

Hege Tørtberg 

Hege har jobbet som terapeut og yogalærer siden år 2000 og er driver av Yogaflyt AS. Hun har dedikert seg til Ashtanga yoga og underviser i Ashtanga yoga, alle nivåer, og i Terapeutisk yoga & Gongbad på Studio Yogaflyt. I tillegg jobber hun som terapeut med massasjeterapi, akupressur, lydterapi og coaching på klinikken sin på Dal.På Vida vil Hege lede klassen Dynamisk yogaflyt hvor fokus blir å bygge styrke, smidighet og balanse med effektfulle yogaøvelser. Passer for alle da øvelser kan modifiseres/avanseres; men er du gravid så gi beskjed.

Helle Braaten 

Har jobbet med pilates på moren sitt Toning treningssenter allerede i 95, deretter siden den gang hos SATS, Hammer Turn, Miacara-nå Klinikk For Alle og privattimer ute hos kunden. Har vært instruktør for store seminarer, fotballklubber og ansatte på jobb, blant annet fast for legemiddelfirma Eli Lilly. Er utdannet treningsveileder i fra Sats-skolen, har eksamen i fra Den Russiske Ballett Skolen i Norge, har idrettspsykologi kurs i fra Norges Idrettshøgskole, utdanning i helse og sosialfag og er i ferd med å avslutte Pilates Room Certification MAT.

IRLIN 

Irlin underviser fast på flere dansestudioer i og utenfor Oslo. Hun blir stadig invitert til å holde workshop på flere studioer i alle kanter av landet og har undervist for flere hundre ungdommer og voksne, samt blitt invitert til å undervise HipHop til dansepedagoger som ønsker fordypning i de urbane stilene.  

Irlin er leder og danser i dansekompaniet Radix som er et dansecrew innen urbane dansestiler og kommersiell dans. 

Mer info om Irlin på irlins.com

VERONIKA

Dansing har alltid vært en viktig del av livet mitt, konkurrerte i freestyle discojazz da jeg var yngre, har drevet med magedans og ikke minst zumba. Jeg har vært zumbainstruktør siden 2010, med sertifiersing innen zumba fitness, zumba gold og zumba kids. Opptatt av at mine timer skal passe for alle som liker å danse, samtidig som man får brukt kroppen skikkelig. Etter en time skal man gå ut av rommet og føle mestring og at det har vært en god treningsøkt

VIDA FITNESS

Ditt treningsenter på Råholt!

Råholtgutua 2

2070. Råholt

 

Tel: 123-456-7890

Fax: 123-456-7890

kontakt@vidafitness.no

KONTAKT OSS